Start verkoop laatste fase in plan Buitenplaats De Goorn

Op maandag 5 oktober a.s. om 17.00 uur gaat de verkoop van start van de laatste fase in plan Buitenplaats in De Goorn. Gezien de corona perikelen hebben de gemeente Koggenland en ZeemanVastgoed besloten om de verkoop van fase 3c online te doen. Zo kun je in alle rust alle informatie thuis bekijken, voor jouw en onze veiligheid.

De website is vanaf 17:00 uur gevuld met alle informatie die je nodig hebt, zoals de prijslijst, de brochure, de meerwerklijst en het inschrijfformulier met de bijbehorende voorwaarden.

Zoals in de gemeente Koggenland gebruikelijk zal de verkoop weer plaatsvinden middels een inschrijving en aansluitend een loting. Deze keer zal er geen openbare loting plaatsvinden, maar zal er, coronaproof, door de notaris, geloot worden.
Ook hierover lees je alles op de website vanaf donderdag 5 oktober a.s..

Voor meer informatie, de brochures en inschrijfformulieren voor fase 3c van de Buitenplaats in De Goorn kun je terecht op de website www.zeemanmakelaars.nl.

Wil je alvast weten wat jouw mogelijkheden zijn betreffende het sluiten van een hypotheek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.