Hypotheek

Totaalplan icon

Onderdelen van het Financieel Plan

Wij kijken naar uw arbeidsongeschiktheidsrisico, overlijdensrisico, uitvaart, pensioen, vermogensopbouw (beleggingen), lijfrente, woonlasten en natuurlijk hypotheek. Een totale aanpak, zo voorkomt u verrassingen achteraf. En omdat uw situatie snel kan veranderen, kijken wij ook kritisch naar uw huidige verzekeringen.
Rapport icon

Rapport en persoonlijk advies

Elke drie jaar maakt Braas & Partners een financieel rapport voor u. Hierin ziet u de ontwikkeling van uw totale vermogen en van uw inkomsten en uitgaven. De financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen en uw persoonlijke doelen worden als toekomstscenario’s inzichtelijk gemaakt.
Onderhoud icon

Onderhoud, beheer en nazorg

Niet alleen uw persoonlijke situatie wijzigt. Ook producten, premies en rentes wijzigen. Een belangrijk onderdeel van het financieel plan is onze doorlopende nazorg op uw complexe financiële producten. Zo houden wij voor u in de gaten of er aanbiedingen in de markt zijn die beter aansluiten bij uw situatie en wensen.
Begeleiding oversluiten icon

Persoonlijke begeleiding

Uw adviseur staat klaar indien er belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden waarbij direct ingrijpen noodzakelijk is. Bij claims op uw verzekeringen zijn wij uw aanspreekpunt en begeleiden wij u bij gesprekken met schade-experts en arbeidsdeskundigen. Braas & Partners pakt dit snel en vakkundig voor u op.
Fiscale icon

Fiscale wetgeving en sociale voorzieningen

De fiscale wetgeving en sociale voorzieningen veranderen voortdurend. De overheid trekt zich steeds meer terug en het sociale vangnet wordt beperkter. De gevolgen van wijzigingen in fiscale wet- regelgeving worden periodiek doorgevoerd in uw plan. Verder beschikken onze adviseurs over alle benodigde kennis en zijn zij uiteraard graag bereid uw vragen te beantwoorden.

Braas & Partners helpt uw vermogen te laten groeien. Wij adviseren u op álle gebieden die met uw vermogen te maken hebben en zorgen voor optimaal rendement zonder onnodige risico’s. Door samen met u een inventarisatie te maken kunnen we u van de beste ondersteuning en advies voorzien. Uiteraard altijd met de persoonlijke aandacht die u van ons gewend bent. U kunt alles live volgen via internet. Daarnaast ontvangt u nieuwsbrieven en kwartaalrapportages en informeren wij u persoonlijk over de resultaten. Zo heeft u altijd inzicht in de kosten, risico’s en rendementen! Braas & Partners laat uw vermogen groeien! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het pensioen blijft voor veel mensen toch iets waarvan ze denken: ‘dat zien we later wel weer.’ Zorg dat u weet waar u aan toe bent! Wat gebeurt er als u ontslagen wordt of als er geen werk meer is? Hoe zit het met uw nabestaanden en hoeveel pensioen heeft u nou eigenlijk. Voorkom teleurstelling en laat regelmatig uw pensioenopbouw controleren. Met een beetje inzicht kunt u beter beslissingen nemen of u op een fiscaal vriendelijke manier aanvullend pensioen wilt sparen. Zelf verantwoordelijkheid nemen en het eigen pensioen aanvullen voorkomt verrassingen achteraf.

+

Lijfrente: een zak geld wanneer het nodig is

Heeft u ooit een lijfrente afgesloten en komt deze binnenkort vrij? Een belangrijk moment want wat gaat u met het vrijkomende kapitaal doen? Wie geeft het hoogste rendement op uw vrijkomende kapitaal?
+

Het Braas & Partners Financieel Plan: al uw financiën goed geregeld!

Ons financieel plan biedt volop mogelijkheden voor het gestaag aanvullen van een goed pensioen. Samen met uw woning, verzekeringen, lijfrente en spaargeld maken wij een ideale mix voor de toekomst. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
abn-amro-logo
avero-logo
bnp-logo
aegon-logo
allianz-logo
callasgroup-logo
credivance
blg-wonen
nationale-nederlanden
hypotheekrente-woonlife
alpha
56f007b95fdc8
335407
florius-logo
hypotrust
ING_logo
LegalAndGeneral_Logo
lloyds-logo
logo-de-goudse-verzekeringen
munt-logo-wide-small
nibc-logo
obvion-logo
onderlingesgravenhage
rabobanklogo
Reaal
braas_selectief-hypotheken
braas_syntrus
braas_woonfonds
braas_eenvoudig-transparant

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem contact met ons op!