Hypotheek

Huis kopen

Eerste huis kopen

Waar moet ik beginnen als ik mijn eerste huis wil gaan kopen? Zijn er speciale mogelijkheden voor starters? Waar moet u op letten? Als je voor de eerste keer een huis gaat kopen, kan het lastig zijn om het overzicht te houden. Braas & Partners helpt u graag deze vragen te beantwoorden.
Nieuwbouwhuis kopen icon

Nieuwbouwhuis kopen?

Van een gloednieuwe woning uw droomhuis maken! Als eerste bewoner bepaalt u tot in het kleinste detail hoe uw thuis eruit komt te zien. U heeft zelf de regie over indeling en inrichting, tegen een aantrekkelijke aankoopprijs. Braas & Partners informeert u graag!
Verhuizen icon

Wil je verhuizen?

Wilt u groter wonen of juist kleiner? Het centrum in of juist meer rust en ruimte? U heeft verhuisplannen, maar wat doet u met de hypotheek? Neemt u de hypotheek mee of sluit u een nieuwe af? En wat doet u met een eventuele restschuld? De koop van een ander huis kan zorgen voor veel vragen. Braas & Partners helpt u graag deze te beantwoorden.
Hypotheek oversluiten icon

Hypotheek oversluiten

Wilt besparen op de maandlasten van uw hypotheek? Misschien kan uw hypotheek ergens anders goedkoper en is oversluiten een oplossing. Zo houdt u geld over voor andere leuke dingen! Braas & Partners adviseert u graag om te kijken welke mogelijkheden dit voor u biedt.
Scheiding icon

Scheiden, wat nu?

De kogel is door de kerk: jullie gaan uit elkaar. Een beslissing die veel vragen en onzekerheid met zich mee kan brengen. Wie gaat waar wonen? Blijft één van jullie in het oude huis wonen of gaat die verkocht worden? En wat gebeurt er met de hypotheek? Hoe gaan de financiën opgedeeld worden.
Verbouwing icon

Verbouwing financieren

Meer ruimte in huis met een dakkapel of uitbouw, een grotere keuken of een extra slaapkamer nodig? Maar wil je liever niet verhuizen, omdat de locatie nog steeds perfect is? Dan is verbouwen misschien een goede optie. Dan maak je van je huidige huis opnieuw je droomhuis.
Restschuld icon

Verhuizen met een restschuld

Als je huis in de afgelopen periode minder waard geworden, dan heb je kans dat je bij verkoop met een restschuld blijft zitten. Je hebt als het ware te veel hypotheek ten opzichte van de woningwaarde. Dat kan een vervelende verrassing zijn als je wilt verhuizen, maar dat hoeft niet!
Zonder vast contract icon

Huis kopen zonder vast contract

Heb je geen vast arbeidscontract, maar werk je op basis van tijdelijke (uitzend-) contracten? Ben je zzp'er of freelancer? Maar zou je wel graag een huis willen kopen? Er zijn diverse oplossingen.
hypotheek

Binnenkort zijn hier alle ins, outs do's & dont's te vinden met behulp van onze gratis e-books.

abn-amro-logo
avero-logo
bnp-logo
aegon-logo
allianz-logo
callasgroup-logo
credivance
blg-wonen
nationale-nederlanden
hypotheekrente-woonlife
alpha
56f007b95fdc8
335407
florius-logo
hypotrust
ING_logo
LegalAndGeneral_Logo
lloyds-logo
logo-de-goudse-verzekeringen
munt-logo-wide-small
nibc-logo
obvion-logo
onderlingesgravenhage
rabobanklogo
Reaal
braas_selectief-hypotheken
braas_syntrus
braas_woonfonds
braas_eenvoudig-transparant

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem contact met ons op!