Donny

Donny
de Vos

Adviseur bedrijven
Alex

Alex
Hulst

Adviseur bedrijven
Carolien

Carolien
Bakker

Schadebehandelaar
Peggy

Peggy
Giling

Verzekeringen Particulier
Brenda

Brenda
Knijn

Receptioniste/Ondersteuner
Elly

Elly
Appelman

Hypotheekadviseur
Cindy

Cindy
de Haan

Adviseur Particulier
Gijs

Gijs
Laan

Verzekeringen Bedrijven
Sylvia3

Sylvia
de Block

Adviseur Bankzaken
Pim

Pim
Koning

Adviseur particulieren

Over Ons

Braas & Partners is een laagdrempelig én onafhankelijk werkend financieel adviesbureau voor particulieren en bedrijven. Wij werken voor u en niet voor verzekeraars en banken. Met specialisten op elk vakgebied kan een grote mate van service worden verleend. Wij bieden de volgende diensten; verzekeren, hypotheken, bankzaken, financiële planning, pensioenen en makelaardij. Wij bemiddelen, adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening:

 • Verzekeringen (particulier en zakelijk)
 • Makelaardij
 • Hypotheekadvisering
 • Sparen en beleggen (vermogensbeheer)
 • Financiële planning en pensioenopbouw
 • Risicobeheer
 • Schadeafhandeling

Waar Braas & Partners voor staat

Onafhankelijk, integer, deskundig en betrouwbaar financieel advies. Onze normen en waarden worden breed gedragen bij alle medewerkers. Wij werken voor onze klanten en niet voor verzekeraars en banken. Dit houdt in dat wij ons, 100% onafhankelijk, volledig richten op uw belangen. Wij helpen u graag!

Werken bij

Braas & Partners is onderdeel van NDB Groep met 5 kantoren in Noord-Holland. Vanuit de 5 vestigingen van onze merken nemassdeboer, De Jong Assurantiën en Braas & Partners bedienen ruim 120 medewerkers tienduizenden particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Braas & Partners in De Goorn is een vooruitstrevend en groeiend bedrijf (circa 11 medewerkers), gericht op financieel advies en bemiddeling op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en bancaire producten en tevens zelfstandig intermediair van de RegioBank. Waarom werken bij Braas & Partners:

 • Als onderdeel van NDB Groep een stevige positie in Noord-Holland
 • Goede en open werksfeer in een groeiend en vooruitstrevend bedrijf
 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Een goed, marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden

Ligt jouw toekomst in de financiële dienstverlening? Ben jij een netwerker met commerciële kwaliteiten, analytisch en bezit je een hoge mate van cijfermatig inzicht? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Ondanks dat wij op dit moment géén vacatures hebben staan wij altijd open voor goede vakmensen. Je kunt een open sollicitatie sturen aan d.devos@braasenpartners.nl

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten en offertes zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:

Dienstenwijzer

Download hier onze dienstenwijzer. Zo heeft u vooraf inzage in onze diensten en de daaraan verbonden kosten.

Vergelijkingskaarten

Melding?

Heeft u een klacht over onze dienstverlening?

Wij lossen het probleem graag op. Samen met u

Wij verzoeken u vriendelijk om uw klacht schriftelijk bij ons te melden via d.devos@braasenpartners.nl. Wij nemen uw klacht in behandeling en sturen u een ontvangstbevestiging. Na uiterlijk twee weken ontvangt u van ons een inhoudelijke reactie.

Bent u niet tevreden met het antwoord en de oplossing? Dan heeft u de mogeljkheid uw klacht voor te leggen aan het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening. Meer informatie over het Kifid vindt u op www.kifid.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem contact met ons op!