Donny

Donny
de Vos

Adviseur bedrijven
Alex

Alex
Hulst

Adviseur bedrijven
Carolien

Carolien
Bakker

Schadebehandelaar
Peggy

Peggy
Giling

Verzekeringen Particulier
Brenda

Brenda
Knijn

Receptioniste/Ondersteuner
Elly

Elly
Appelman

Hypotheekadviseur
Cindy

Cindy
de Haan

Adviseur Particulier
Gijs

Gijs
Laan

Verzekeringen Bedrijven
Sylvia3

Sylvia
de Block

Adviseur Bankzaken
Pim

Pim
Koning

Adviseur particulieren

Over Ons

Braas & Partners is een laagdrempelig én onafhankelijk werkend financieel adviesbureau voor particulieren en bedrijven. Wij werken voor u en niet voor verzekeraars en banken. Met specialisten op elk vakgebied kan een grote mate van service worden verleend. Wij bieden de volgende diensten; verzekeren, hypotheken, bankzaken, financiële planning, pensioenen en makelaardij. Wij bemiddelen, adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening:

 • Verzekeringen (particulier en zakelijk)
 • Makelaardij
 • Hypotheekadvisering
 • Sparen en beleggen (vermogensbeheer)
 • Financiële planning en pensioenopbouw
 • Risicobeheer
 • Schadeafhandeling

Waar Braas & Partners voor staat

Onafhankelijk, integer, deskundig en betrouwbaar financieel advies. Onze normen en waarden worden breed gedragen bij alle medewerkers. Wij werken voor onze klanten en niet voor verzekeraars en banken. Dit houdt in dat wij ons, 100% onafhankelijk, volledig richten op uw belangen. Wij helpen u graag!

Werken bij

Braas & Partners is onderdeel van NDB Groep met 5 kantoren in Noord-Holland. Vanuit de 5 vestigingen van onze merken nemassdeboer, De Jong Assurantiën en Braas & Partners bedienen ruim 120 medewerkers tienduizenden particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Braas & Partners in De Goorn is een vooruitstrevend en groeiend bedrijf (circa 11 medewerkers), gericht op financieel advies en bemiddeling op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en bancaire producten en tevens zelfstandig intermediair van de RegioBank. Waarom werken bij Braas & Partners:

 • Als onderdeel van NDB Groep een stevige positie in Noord-Holland
 • Goede en open werksfeer in een groeiend en vooruitstrevend bedrijf
 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Een goed, marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden

Ligt jouw toekomst in de financiële dienstverlening? Ben jij een netwerker met commerciële kwaliteiten, analytisch en bezit je een hoge mate van cijfermatig inzicht? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Ondanks dat wij op dit moment géén vacatures hebben staan wij altijd open voor goede vakmensen. Je kunt een open sollicitatie sturen aan d.devos@braasenpartners.nl

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten en offertes zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:

Dienstenwijzer

Download hier onze dienstenwijzer. Zo heeft u vooraf inzage in onze diensten en de daaraan verbonden kosten.

Vergelijkingskaarten

Melding?

Betalingsachterstand? Wij helpen u graag!

Soms lukt het niet een premie op tijd te betalen. Of kunnen wij de premie niet incasseren omdat er niet genoeg saldo op uw rekening staat. Wij sturen dan een betalingsherinnering. In deze herinnering geven wij aan hoe en wanneer u moet betalen en leest u welke mogelijke gevolgen uw betalingsachterstand heeft.

Voorkom dat uw rekeningen zich opstapelen. Hoe langer u wacht met betalen, hoe groter uw betalingsachterstand. Een achterstand heeft uiteindelijk ook gevolgen voor de dekking van uw verzekering. Als er geen dekking meer is, kunt u ook geen claims meer indienen. Daarnaast bent u strafbaar wanneer uw motorrijtuig onverzekerd is; u riskeert dan ook een forse boete van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Neem daarom bij een achterstand meteen telefonisch contact met ons op. Dan zoeken we samen een oplossing.

Mogelijke manieren om uw betalingsachterstand in te lopen. Er zijn verschillende manieren om een betalingsachterstand op te lossen, zoals:

 • een andere betalingstermijn
 • een andere betaalmogelijkheid
 • een aanpassing van de dekking

  Wij bespreken graag met u welke oplossing het beste bij u past.

  Een betalingsregeling treffen

  Wanneer wij een betalingsregeling met u treffen, dan ontvangt u een bevestiging met de voorwaarden van de regeling, de afgesproken termijnen en de uiterlijke betaaldata. Zo kunt u de gemaakte afspraken altijd nalezen.

 • Klachtenprocedure

  BOns kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Wij verzoeken u vriendelijk om uw klacht schriftelijk bij ons te melden via info@braasenpartners.nl

  U kunt gebruik maken van ons klachtmeldingsformulier. Download hier een voorbeeld bestand in WORD

  Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

  Meer weten?

  Braas & Partners volgt het Protocol bij betalingsachterstanden van het Verbond van Verzekeraars. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via 0229 544 333 (ma-vr: 09.00-17.00). Of e-mail uw vraag naar info@braas&partners.nl

  Download hier een voorbeeld bestand in WORD

  Heeft u vragen of wilt u meer weten?
  Neem contact met ons op!