Huttendorp De Goorn-Avenhorn 23-24-25 juli 2018

Het fantastische evenement Huttendorp De Goorn – Avenhorn gaat maandag 23 juli weer van start. Al 7 jaar een groot feest waar kinderen prachtige hutten kunnen bouwen met daarnaast een bijzonder activiteitenprogramma. Natuurlijk is Braas & Partners – als een van de hoofdsponsors van dit evenement – ook van de partij. Op dinsdag 24 juli zullen wij de hele dag aanwezig zijn met de RegioBank Zilvervlootparade.

 

Zilvervlootparade

Bij de Zilvervlootparade kunnen de kinderen zich vermaken met een pannaveld, een springkussen en het Wervelwindspel. Het doel van het Wervelwindspel? Proberen om zoveel mogelijk dukaten te vangen en vasthouden! Na afloop zullen de dukaten worden geteld. De winnaars worden later bekend gemaakt.

 

Zilvervloot Sparen

De parade is vernoemd naar Zilvervloot Sparen. Deze populaire jeugdrekening is er speciaal voor de jonge spaarders van nu. Iedereen mag meesparen: ouders, grootouders, ooms of tantes, het kan allemaal. En worden de jonge spaarders 18 jaar? Dan krijgen zij een premie tot wel 10% over de gehele inleg.

Wilt u meer weten over Zilvervloot Sparen? Wij vertellen het u graag. Kom eens langs bij ons kantoor aan de Wieder 6 in de Goorn.

De koffie staat klaar!