Braas & Partners / RegioBank en Eetcafé Les Deux Ponts slaan handen ineen

Braas & Partners/RegioBank is actief in het dorp met onder andere de Kofferbakmarkt en Huttendorp. ‘De evenementen gaan dit jaar logischerwijs niet door, waardoor we zijn gaan nadenken over andere leuke alternatieven die we kunnen doen voor onze relaties en inwoners van Koggenland’ aldus Anne-Marie Schilder en Sylvia de Block van Braas & Partners.

Sylvia: ‘Braas & Partners / RegioBank kiest bewust voor de regio. We blijven ons verdiepen in wat er speelt in de omgeving dus slaan graag de handen ineen. Daaruit is onder andere deze JongWijs actie ontstaan. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Eetcafé Les Deux Ponts.’.

Sinds september 2019 zijn Barry en Inge van der Oord de trotse eigenaren van Les Deux Ponts. De locatie is het start- en knooppunt voor vele wandel-, boot-, skeeler- en fietstochten.

‘Een unieke plek in Oudendijk die wij graag aanraden!’. Klanten die nu een JongWijs pakket openen bij Braas & Partners / RegioBank krijgen een ijsjes waardebon t.w.v. € 7,50 van de ijskraam van Eetcafé Les Deux Ponts.

JongWijs is een pakket voor kinderen tot 18 jaar. Met een betaal- en spaarrekening en financiële tips voor ouder en kind.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij Braas & Partners of Eetcafé Les Deux Ponts.