Braas & Partners hoofdsponsor “Omloop van Alkmaar”

Met trots mogen wij mededelen dat Braas & Partners één van de hoofdsponsors is van het wielerspektakel van Alkmaar en omstreken; de “Omloop van Alkmaar”.

Op zondag 10 juli 2016 vindt dit bijzonder wielerspektakel plaats in Alkmaar. Een clubcompetitie voor de dames gevolgd door een Topcompetitie wedstrijd voor de heren. Zowel de dames als de herenwedstrijd start midden in het centrum op het Waagplein. Hierna vervolgen de renners hun weg richting de polders waar zij te maken krijgen met veel dijken en smalle wegen. De dames rijden 6 omlopen van 16 kilometer door de polders en de mannen 11. Aan het einde van de wedstrijd krijgen de renners te maken met een unieke finish situatie. Zij gaan richting de kasseienstrook op de Munnikenweg van ongeveer 1,5 kilometer en vervolgen hun weg naar de finish in het centrum. De koers zal dit jaar ook stilstaan bij duurzaamheid en het milieu, zo zijn er speciale eco-zones waar de renners hun overtollige afval en bidons weg kunnen gooien.

Het kloppend hart van de stad, het Waagplein, wordt het wielercentrum van de dag. Hier vinden diverse activiteiten plaats voor kinderen en worden de renners voor de koers voorgesteld op een podium.

Wij hopen u op zondag 10 juli te mogen verwelkomen tijdens deze bijzondere wielerdag in Alkmaar!

Wilt u meer info? Kijk dan op de site van de “Omloop van Alkmaar”