Uw zorgverzekering is onze zorg

Wel of niet wijzigen van zorgverzekering?
Wij zetten de voornaamste argumenten op een rij

Het is weer zover! De zorgverzekeraars hebben hun premies bekend gemaakt voor het komende jaar. Dit betekend dat voor velen het vergelijken van verzekeringen gestart is. Zit  ik nog wel goed? Wat worden mijn maandelijkse uitgaven? En kan ik nog besparen op mijn  zorgverzekering door deze te wijzigen?

Wat wij zien in de markt en onze argumenten en advies
In vergelijking met voorgaande jaren hebben we dit jaar te maken met een relatief grote stijging van de zorgpremies. Dit heeft onder andere te maken met het vervallen van de  collectiviteitskorting op basisverzekeringen.

Wij zien ieder jaar weer polissen welke niet aansluiten bij de wensen van de klant. Wat zit  er nu precies in het aanvullende pakket, moet tandarts nu wel of niet apart meeverzekerd worden? Bij dergelijke vragen ondersteunen wij u graag.

Ondanks dat de premies stijgen zijn er opties, knoppen waaraan u kunt draaien om de zorgkosten omlaag te brengen. Denk hierbij aan o.a. het versoberen van uw aanvullende verzekering of het verhogen van uw eigen risico. Met ons stappenplan kunnen wij u wellicht snel helpen, óók als uw zorgverzekering niet via ons loopt.

Denkt u op basis van bovenstaande stappen te kunnen besparen dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs helpen u graag verder om uw zorgverzekering voor 2023 inzichtelijker te maken.