Ondernemersavond bij FC Volendam stadion succesvol georganiseerd door Braas & Partners

Volendam, 6 juni 2024 – Afgelopen donderdag vond een geslaagde ondernemersavond plaats in het stadion van FC Volendam, georganiseerd door Braas & Partners. Lokale ondernemers en klanten van Braas & Partners werden uitgenodigd voor een inspirerende avond met presentaties, netwerkmogelijkheden, en een unieke rondleiding door het stadion.

De avond begon met een welkom door Donny de Vos, Alex Hulst en Gijs Laan van Braas & Partners. Vervolgens gaf Benjamin Prins van OAKK een informatieve presentatie over vermogensopbouw en de stappen die ondernemers hierin kunnen nemen. Na een korte pauze nam Job Kwakman, commercieel directeur bij nemassdeboer en zakelijk adviseur, het woord met een presentatie over aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven. Beide sprekers wisten het publiek te boeien met relevante informatie, anekdotes en praktijkvoorbeelden.

Na de presentaties leidde Henk Kras, manager Horeca bij FC Volendam, de groep rond door het stadion. De deelnemers bezochten onder andere de verschillende lounges en de kleedkamers van de spelers, waarbij Henk de geschiedenis van de club tot leven bracht met quizvragen en bijzondere verhalen. De avond werd afgesloten met een groepsfoto in de dug-out na een wandeling over het veld.

Braas & Partners bedankt Mirelle Events voor de voortreffelijke organisatie en Henk Kras voor de interessante rondleiding. Het was een avond vol kennisdeling, netwerken en plezier.