Hoe zit het met je reisverzekering

 

Langzaam kunnen wij ons weer verheugen op het boeken van een vakantie. We willen weer genieten van het strand, de zon en lekker tafelen op een gezellig terrasje genietend van de ondergaande zon.

De afgelopen weken hebben al velen hun vakantie geboekt en dit zien ook wij terug naar de vraag om een reisverzekering. Daarom geven wij graag een tweetal tips die belangrijk zijn bij de vraag hoe om te gaan met de komende vakantieboeking:

TIP 1: voor je op reis gaat: check het reisadvies
Controleer voor je op reis gaat of er risico’s zijn in het land van bestemming en wat het reisadvies is. Informatie over het reisadvies vind je op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in de Reisapp Buitenlandse Zaken. Bekijk meer informatie van de overheid over het coronavirus en gevolgen voor reizen naar het buitenland.

TIP 2: denk aan de reisverzekering
Heb je een vakantie op het oog of heb je deze al geboekt dan is het verstandig om je ook goed te laten informeren over de reisverzekeringsopties. Welke reisadviezen hebben invloed op de verzekering en wat is wel of juist niet gedekt. Belangrijk is om je hierover goed te laten informeren.

Er zijn veel verschillende opties die voor iedere reis en persoon of gezin van toepassing zijn. Benieuwd hoe dit voor jullie specifieke situatie van toepassing is, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 0229-544333 of per mail info@braasenpartners.nl