Educatieve Geldfeestjes op Scholen: Een Knaller van Financiële Wijsheid en Plezier!

Deze week was het geen gewone week op OBS De Ieveling in Avenhorn en de Bavoschool in Ursem. Nee, deze scholen werden omgetoverd tot bruisende centra van financiële kennis en vreugde, allemaal dankzij de ‘Week van het Geld’ en een geweldig team van enthousiaste experts!

Met de hulp van “Bank voor de Klas” hebben onze gedreven collega’s een educatief spektakel neergezet waarbij leerlingen werden ondergedompeld in de geheimen van slim geldbeheer en handige spaartips. Van kleurrijke presentaties tot boeiende discussies, deze schooldagen waren allesbehalve saai!

Als trotse vertegenwoordigers van de RegioBank hebben we met plezier deze twee ochtenden geleid, waarbij we ons beste beentje voor hebben gezet om financiële kennis op een toegankelijke en leuke manier over te brengen. We zijn ervan overtuigd dat de kinderen uit de groepen 3, 4, 6 en 7 niet alleen hebben genoten van deze 5 gastlessen, maar ook waardevolle inzichten hebben opgedaan die hen zullen helpen in hun financiële toekomst.

Maar het plezier was niet alleen voor de leerlingen – ook ons team heeft enorm genoten van deze bijzondere gelegenheid om kennis te delen en te leren. Het was een waar feest van ontdekking en samenwerking, en we kijken nu al uit naar de volgende keer dat we scholen mogen bezoeken en jonge geesten kunnen inspireren met de kracht van financiële geletterdheid!

Dus, laten we samen toasten op een week vol geldwijsheid en vreugde, waarbij elke cent van kennis werd geïnvesteerd in de toekomst van onze jeugd! Op naar nog meer educatieve avonturen en bruisende ontdekkingen in de wereld van financiën!