Archives

Spierdijkerweg 105 j

Uw (t)huis begint bij ons!

Het voormalige R.K. Rusthuis St. Theresia is in 2011 compleet verbouwd met meerdere appartementen. En wij kunnen nu dit heerlijke appartement aan de Spierdijkerweg 105 J te koop aanbieden! Voor de huidige eigenaar was dit appartement een heerlijk thuis. Maar het is tijd voor iemand anders om hier zijn thuis van te maken!

Het appartement is te bereiken via de gemeenschappelijke entree en hier proef je nog de authentieke sfeer van vroeger met een sausje van nu. Met de trap ga je naar de 1e verdieping van het gebouw om bij het appartement te komen. Een heerlijke lichte woning met hoge plafonds en moderne afwerking. Hier zul je jezelf snel thuis voelen!

De actieve vereniging van eigenaren is gezond en de servicekosten bedragen €101,- per maand.

Door de centrale ligging zijn diverse voorzieningen op korte afstand gelegen. Denk aan diverse sportverenigingen, huisarts, fysio en basisschool. Voor de basisvoorzieningen ga je naar De Goorn met twee supermarkten, bakker, slager en diverse andere winkels. Ideaal zijn de diverse uitvalswegen en de snelweg A7 met goede verbindingen naar de omringende grote steden zoals Purmerend en Hoorn.

INDELING: Entree, meterkast (4 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars) inbouwkast met CV ketel (Intergas uit 2011) en ventilatie unit, nette deels betegelde toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer voorzien van openslaande deuren naar het balkon, open keuken in rechte opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime slaapkamer en een nette betegelde badkamer voorzien van badmeubel, inloopdouche en wasmachine aansluiting. Het gehele appartement is voorzien van laminaatvloer.

Een heerlijk appartement waar je jezelf direct thuis zult voelen! Ben je benieuwd of dit jouw nieuwe thuis kan worden? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en we nemen je graag mee voor een rondleiding!