Proeftuin

Samen buitensporten voor een fijne buurt!
Gezelligheid, samenzijn, sportief bezig zijn en naar elkaar omkijken, dat is waar alles om draait. Bij RegioBank Braas & Partners dragen we ons steentje bij door te helpen bouwen aan een fijne, leefbare buurt. Wie wil ook graag met vrienden en familie samenkomen en buitensporten zonder kosten?

Wat gaat er gebeuren?
Binnenkort wordt in Grosthuizen gestart met de realisatie van een sport ontmoetingsplek voor alle generaties. Het fantastische doe-team wil de buurten van Koggenland opknappen en verbeteren en zij hebben het voor elkaar gekregen dat een groot deel van dit plan heel snel gerealiseerd kan gaan worden.

Laagdrempelig sport en bewegen in open ruimte stimuleren door gratis buitensporten met hoogwaardige sportattributen, welke buurt wil dat nou niet?! Sporten en bewegen is mogelijk voor iedereen.

Waar hebben wij jullie hulp voor nodig?
De kers op de taart zou zijn een sportautomaat waarin diverse spel- en sportattributen opgeslagen liggen die bezoekers op het veld kunnen gebruiken. RegioBank Braas & Partners wil graag helpen door via het Samen voor de Buurtfonds geld in te zamelen.

Een bijdrage doen? via deze link kun je direct een donatie te doen ? https://bit.ly/3rBnFtF