Bedrijvenpark Agriport

Handshake afbeelding

Uw bedrijfspand op Businesspark Agriport financieren?

Het begint met een goed adviesgesprek

Bedrijvenpark Agriport
Op bedrijventerrein Agriport wordt op ca. 20.000 m2 een nieuw representatief en beveiligd bedrijvenpark ontwikkeld: Bedrijvenpark Agriport. Het park ligt direct aan de A7 bij Middenmeer, op 30 autominuten vanaf Amsterdam en biedt een diversiteit aan bedrijfsunits, van 50 m2 tot 500 m2. Tevens biedt het park bedrijfsruimte op maat, die geheel op eigen manier is in te vullen. Bedrijvenpark Agriport groeit graag met u mee als ondernemer!

Braas & Partners uw MKB adviseur in de regio.
Als MKB specialist hebben wij diverse ondernemers geholpen bij de financiering van hun bedrijfspand op het uitverkochte Bedrijvenpark Koggenland. Juist door onze lokale kennis en goede contacten met financieringsmaatschappijen zijn wij in staat om snel en efficiënt te kunnen schakelen.

Daarnaast geven wij u ook aanvullend advies over uw bedrijfsverzekeringen in de vorm van een geheel vrijblijvende Second Opinion. Zo kijken wij samen met u of uw zaken goed geregeld zijn. Een foutje is door ons namelijk snel ontdekt!

Waar kunt u op rekenen?
U krijgt advies op maat over de best passende oplossingen voor uw bedrijfssituatie op basis van de huidige marktstandaard inzake premie en voorwaarden. Wij controleren uw situatie op overbodige dekkingen en verzekeringen.

+

Binnen 5 werkdagen een offerte

+

No cure, no pay en aantrekkelijk projecttarief

+

Aantrekkelijke rente

+

Vast aanspreekpunt

+

Persoonlijk en laagdrempelig advies

Van een goed adviesgesprek naar uw eigen bedrijfspand?

Wij hebben de stappen voor u uitgewerkt

1

OPTIE AANVRAGEN

Via de website van www.bedrijvenparkagriport.nl heeft u vrijblijvend en kosteloos een optie genomen op één of meerdere units. Het eerste contact is gelegd met de makelaar.
2

CONTACT MET BRAAS & PARTNERS

Het is nu zaak om een beeld te krijgen van uw financieringsbehoefte en wensen t.a.v. de aankoop van een bedrijfsunit. Samen met onze MKB-adviseurs gaat u om tafel om dit in kaart te brengen.
3

OFFERTE BESPREKEN EN ONDERTEKENEN

Nadat wij samen met u de inventarisatie en aanvraag hebben gedaan ontvangt u de hypotheekofferte. Deze nemen wij samen met u door waarna de ondertekening kan plaatsvinden.
4

NOTARIELE OVERDRACHT

Nadat u de offerte voor akkoord hebt ondertekend worden de notariële stukken opgemaakt en kan de afspraak bij de notaris gepland worden.
5

START BOUW

U bent nu eigenaar van uw eigen bedrijfspand in toekomstige staat van afbouw. Onze MKB adviseur zal ook in deze fase beschikbaar zijn voor vragen of advies met betrekking tot uw bedrijfsverzekeringen, maar ook voor uw situatie bij pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid.
Alex Hulst MKB-adviseur Telefoon: 0229-544333 E-mail: a.hulst@braasenpartners.nl
Donny de Vos MKB-adviseur Telefoon: 0229-544333 E-mail: d.devos@braasenpartners.nl
abn-amro-logo
avero-logo
bnp-logo
aegon-logo
allianz-logo
callasgroup-logo
credivance
blg-wonen
nationale-nederlanden
hypotheekrente-woonlife
alpha
56f007b95fdc8
335407
florius-logo
hypotrust
ING_logo
LegalAndGeneral_Logo
lloyds-logo
logo-de-goudse-verzekeringen
munt-logo-wide-small
nibc-logo
obvion-logo
onderlingesgravenhage
rabobanklogo
Reaal
braas_selectief-hypotheken
braas_syntrus
braas_woonfonds
braas_eenvoudig-transparant

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem contact met ons op!