Wij zijn Regiobank

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Braas & Partners is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Eigenlijk dus heel gewoon. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.
Zakelijke diensten

Zakelijke diensten

Of u nu zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kiest u de zakenrekening die bij u past. Wij bieden zakelijke spaarrekeningen met hoge rentes en betaalrekeningen met lage kosten.
Aantrekkelijke rente

Aantrekkelijke rente + eigen adviseur

Die krijgt u bij RegioBank. Dus altijd een spaarrekening die bij u past. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.
Zilvervloot sparen

Zilvervloot sparen

Het kan weer bij ons! Sparen voor uw (klein)kind met een aantrekkelijke rente en een premie tot 10%. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag.
Een compleet totaalpakket

Een compleet totaalpakket

Een compleet betaalpakket om uw geldzaken te regelen zoals u dat wilt. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals ú dat wilt. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor.

Uw financiële zaken zijn bij ons in goede handen.

RegioBank heeft ruim 530 vestigingen verspreid over Nederland.

Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals ú dat wilt.

Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor.

Ik wil graag een afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem contact met ons op!