Vacature: Receptionist(e) / ondersteuner

Parttime / Fulltime | De Goorn

Vind jij het leuk om eerste aanspreekpunt te zijn van zowel interne als externe klanten? Kun jij goed en snel schakelen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Wie zijn wij?
Braas & Partners in De Goorn is een vooruitstrevend en groeiend bedrijf gericht op financieel advies en bemiddeling op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en een RegioBank vestiging. Wij hebben een hecht team bestaande uit 11 collega’s en focussen op ons regionale werkgebied. Je hebt vast wel eens van ons gehoord?

Daarnaast zijn wij onderdeel van NDB Groep. Specialist in Noord-Holland op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieel advies en bankzaken. Naast Braas & Partners maken ook nemassdeboer, De Jong Assurantiën en DiVerz onderdeel uit van de groep. Met ruim 120 collega’s bedienen wij duizenden particuliere en zakelijke klanten in Noord-Holland.

 

Wat ga je doen?

Voor ons kantoor Braas & Partners in De Goorn zijn wij op zoek naar een receptionist(e)/ ondersteuner. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, relaties en bezoekers, zowel aan de telefoon als bij de entree van ons kantoor. Je draagt zorg voor een snelle en correcte doorverbinding van inkomende telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers op een klantvriendelijke wijze. Het verwerken van de inkomende – en uitgaande post, voorraadbeheer en het verrichten van administratief ondersteunende werkzaamheden behoren eveneens tot het dagelijkse takenpakket.

 

Wat breng je mee?
Je bent communicatief vaardig, servicegericht, proactief en klantvriendelijk. Op drukke momenten ben je stressbestendig en flexibel. Je bent oplossingsgericht en goed in staat zelfstandig te werken. Systemen en programma’s zijn voor jou geen probleem. Jij bent iemand die nauwkeurig kan werken, integer is, maar bovenal een enthousiaste teamplayer.

Verder vinden wij het belangrijk dat je in bezit bent en beschikt over:

 • mbo+ werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van functie gerelateerde Wft-opleidingen en trainingen;
 • Kennis van, en vaardigheden met computerprogrammatuur.

Waarom je bij ons wilt werken

 • een zelfstandige en afwisselende functie (minimaal 24 uur);
 • goede en open werksfeer in een groeiend en vooruitstrevend bedrijf;
 • volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei;
 • een goed, marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden;
 • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband, pensioenopbouw,
  reiskostenvergoeding en veel gezelligheid.

 

Laat ons weten wie je bent!

Denk je dat jij goed in ons team past? Solliciteer vandaag nog en stuur jouw motivatie en CV naar Marita Mühren-Jonk (HR Adviseur) via mmuhren@ndb.nl.Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Donny de Vos (Teamleider Braas & Partners) 06-43170118, of met Marita Mühren-Jonk (HR Adviseur) 06-1093 9714.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem contact met ons op!