Vacature: Adviseur Bankzaken (RegioBank)

Parttime / Fulltime | De Goorn

Ligt jouw toekomst in de financiële dienstverlening?? Ben jij een netwerker met commerciële kwaliteiten, analytisch en bezit je een hoge mate van cijfermatig inzicht? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

NDB Groep is specialist in Noord-Holland op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieel advies en bankzaken. Vanuit de 5 vestigingen van onze merken nemassdeboer, De Jong Assurantiën en Braas & Partners bedienen ruim 120 medewerkers tienduizenden particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Braas & Partners in De Goorn is een vooruitstrevend en groeiend bedrijf (circa 11 medewerkers), gericht op financieel advies en bemiddeling op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en bancaire producten en tevens zelfstandig intermediair van de RegioBank.

 

Wij zoeken

Voor ons kantoor Braas & Partners in De Goorn zijn wij op zoek naar een Adviseur RegioBank. Samen met jouw collega’s van de RegioBank ben je medeverantwoordelijk voor het adviseren en onderhouden van onze relaties op het gebied van bancaire producten. Je organiseert en verzorgt adviesgesprekken met klanten. Daarnaast onderhoudt je schriftelijk en telefonisch klantcontact met klanten en de RegioBank. Ook weet jij als geen ander de bancaire portefeuille verder uit te bouwen. Je weet wat er speelt in de markt en neemt initiatieven om onze dienstverlening en producten hierbij aan te laten sluiten.

 

Jouw kwaliteiten
Je bent een echte teamspeler die klantgericht, enthousiast en resultaatgericht is. Je pakt zelfstandig taken op en neemt graag eigen initiatief. Je weet snel te schakelen en helder en overtuigend te communiceren. Daarnaast ben je in staat de RegioBank zelfstandig te runnen.

Verder heb je:

 • mbo+ werk- en denkniveau, met affiniteit voor financiële dienstverlening;
 • minimaal diploma WFT Basis;
 • minimaal drie jaar kennis en ervaring in communicatie met intermediairs en/of eindklanten;
 • kennis van administratieve- en klantprocessen;
 • bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van functie gerelateerde opleidingen of trainingen.

Waarom je bij ons wilt werken

 • een zelfstandige en afwisselende functie (minimaal 24 uur);
 • goede en open werksfeer in een groeiend en vooruitstrevend bedrijf;
 • volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei;
 • een goed, marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden;
 • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband, pensioenopbouw,
  reiskostenvergoeding en veel gezelligheid.

 

Laat ons weten wie je bent!

Denk je dat jij goed in ons team past? Solliciteer vandaag nog en stuur jouw motivatie en CV naar Marita Mühren-Jonk (HR Adviseur) via mmuhren@ndb.nl.Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Donny de Vos (Teamleider Braas & Partners) 06-43170118, of met Marita Mühren-Jonk (HR Adviseur) 06-1093 9714.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem contact met ons op!